Skip to main content

Nyhet  

Annonssamarbetet mellan TV4 och Disney+ har gått in i nästa steg

DEL AV JULKALENDERN  LUCKA 17  

TV4 är sedan november 2023 exklusiv återförsäljare av annonslager för Disney+ på den svenska marknaden. Det skedde i samband med att Disney+ lanserade abonnemangsalternativet ”Standard med reklam” även i Sverige. Nu öppnas annonseringsmöjligheterna upp för marknaden.

Disney+ erbjuder innehåll för alla och ett ständigt växande utbud av nya tv-serier, succéfilmer och exklusiva Originals under varumärkena Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic och Star. Tack vare Disneys omfattande underhållningsbibliotek, som spänner från dokumentärer och kritikerrosade dramaproduktioner till komedier och klassiska animationer, kan tittarna njuta av allt från The Simpsons och Grey’s Anatomy till prisbelönta hits som The Bear och The Mandalorian.

I slutet av oktober 2023 blev det klart att TV4 och The Walt Disney Company Nordic inledde ett annonssamarbete på den svenska marknaden. Det skedde i samband med att Disney+ lanserade abonnemangsalternativet ”Standard med reklam” i Sverige och innebar att TV4 blev exklusiv återförsäljare av annonslager för Disney+ på den svenska marknaden. Efter att ha börjat i mindre skala öppnar TV4 nu upp för en bredare marknad, vilket innebär att alla annonsörer som följer TV4:s och Disney+ riktlinjer för reklam har möjlighet att köpa reklamutrymme på Disney+.


Är du intresserad av att boka annonsutrymme på Disney+?

Prata med din säljkontakt på TV4 eller mejla till saljavdelningen@tv4.se för att boka synlighet på Disney+.

Här kan du läsa mer om annonssamarbetet >>