Annonsera där flest tittar

Tack vare den digitala utvecklingen tittar vi på tv och rörlig bild som aldrig förr – via tv:n, datorn, surfplattan och mobilen. Som annonsör hos TV4 ger det dig möjlighet att snabbt nå ut till en bred och engagerad publik samtidigt som ditt varumärke associeras med förstklassigt programinnehåll i en trygg annonsmiljö.

Oavsett om du vill driva försäljning, bygga varumärke eller nå ut till en specifik målgrupp väljer du själv om du vill synas över hela landet eller om du vill synas i specifika regioner. Du kan även välja att synas i samband med specifika program eller programkategorier.

TV4 i siffror


Vad har du för behov?

Reklam i tv är oslagbart

Varje vecka tittar över hälften av Sveriges befolkning någon gång på TV4. Det gör att du som annonsör har möjlighet att snabbt nå ut till en bred målgrupp över hela landet men du kan även välja att synas på specifika orter och i samband med specifika programkategorier för att nå en mindre publik som tilltalar dina kunder.

Oavsett vilka plattformar som du väljer att synas på visas ditt varumärke i en trygg annonsmiljö där reklamen syns i sin helhet från start till slut samtidigt som den tar upp hela skärmen. Det gör att reklamen får fullt fokus av de som tittar och ditt budskap får därför de bästa förutsättningarna för att nå ut till tittarna och driva försäljning.

Bild som beskriver Reklam i tv är oslagbart

Geografisk styrning

TV4:s lokala erbjudande ger dig möjlighet att kombinera annonsering på TV4 och TV4 Digitalt. Du når då dina kunder där de redan befinner sig – när de tittar på populära program som Bonde söker fru, Så mycket bättre, Nyhetsmorgon och Idol. Du väljer själv vilka av våra 20 regioner som du vill att din reklam ska synas i och du betalar enbart för de reklamkontakter där du vill att ditt budskap ska synas.

1-Geografisk-styrning.png

Öka kännedomen om varumärket

Genom TV4:s kanaler kan du snabbt nå ut till din målgrupp och därmed bygga kännedom om ditt varumärke. Du kan exempelvis nå ut med en kampanj med hjälp av en reklamfilm och sen påminna kunderna genom att låta ditt varumärke synas i sponsorskapsmeddelanden i samband med populära program.

Om ditt varumärke dessutom syns kontinuerligt över tid och om du väljer att kombinera synlighet på TV4 och TV4 Digitalt ger det extra fin effekt. Du väljer såklart även om du vill synas i samband med specifika program eller en bredare portfölj av program, beroende på vad som passar bäst för ditt varumärke.

Bild som beskriver Öka kännedomen om varumärket

Nå specifik målgrupp

Bild som beskriver Nå specifik målgrupp

Om du vill styra ditt budskap mot en specifik målgrupp finns det fina möjligheter till det genom digital annonsering på TV4:s innehåll. Du kan exempelvis styra din kampanj mot en eller flera av de här parametrarna: geografi, demografi, livsstil, programkontext och boendesituation. På så vis kan du lätt rikta din kampanj till de som du vill nå – oavsett om de tittar via tv-skärmen, mobilen eller läsplattan.

Din kampanj syns alltid i en trygg och varumärkessäker annonsmiljö där du - under hela kampanjperioden - kan följa upp hur kampanjen går. Siffrorna säkerställs dessutom av en oberoende tredje part, genom Mediemätning i Skandinavien (MMS), som mäter rörlig bild i Sverige.


Utforska våra annonsprodukter


Vill du prata med en rådgivare?

Hos TV4 kan du snabbt och enkelt nå ut till din målgrupp - oavsett om du vill synas på en specifik ort eller över hela landet. Kontakta oss gärna för att hitta en lösning som passar ditt kommunikationsbehov.

Kontakta oss

Inför kampanjstart hos TV4

Efter att du har köpt reklamtid hos TV4 börjar planeringen av din kampanj. Här hittar du bland annat guider och hjälpmedel för våra olika produkter som förhoppningsvis underlättar inför kampanjstart.

Läs mer