Skip to main content

Nå dina kunder genom TV4:s breda utbud

Hos TV4 kan din reklamfilm synas i specifika program, på specifika apparater, under specifika delar av dagen och mot olika målgrupper – både linjärt och genom digital synlighet. Vi erbjuder både en bred och snabb räckvidd men även väldefinierade målgruppsstyrningar, i en trygg och varumärkessäker annonsmiljö.

För att maximera räckvidden och kostnadseffektiviteten för din reklamkampanj erbjuder vi flera olika färdiga kanalpaket i olika målgrupper. 

Målgruppsstyrning

Tack vare TV4:s stora utbud av programinnehåll finns det fina möjligheter att nå ut till olika målgrupper. På TV4 kan du exempelvis välja att synas på olika orter i samband med specifika program, kategorier av program eller under en specifik period i samband med ett flertal olika program. Genom digital annonsering kan du även styra din reklamfilm mot geografisk plats, livssituation, demografi, programkontext och boendesituation. På så vis kan du lätt rikta din kampanj till de som du vill nå – oavsett om de tittar via tv-skärmen, mobilen eller läsplattan.

TV4 Digitalt

Genom digital annonsering på TV4:s innehåll kan du kombinera de bästa digitala möjligheterna med alla fördelar som vanlig tv har. Vi garanterar dessutom verkliga tittarkontakter, inte startade strömmar, mätt och verifierat av tredje part på samma sätt som om du väljer att synas på TV4:s linjära kanaler. Det mesta av tittandet på TV4 Play sker dessutom på samma tv-apparat som den linjära sändningen, det vill säga på stor skärm. På TV4 Play visas samma program som sänds på TV4:s linjära kanaler men även helt exklusiva titlar för TV4 Play - alla med hög produktionskvalitet och ansvarig utgivare.

TV4 Regional

Om du vill nå ut på en lokal nivå och skapa närvaro i specifika regionala områden är TV4 Regional det optimala valet. Tack vare den produkten kan du annonsera på en eller flera av TV4:s 20 regionala områden och skapa en stark lokal koppling till din målgrupp. Du kan välja att synas både linjärt på TV4 och digitalt på TV4 Play eller välja enbart linjärt eller digitalt.