Skip to main content

Nyhet  

Associeras med sport i toppklass under fotbolls-EM

DEL AV JULKALENDERN  LUCKA 16  

Fotbolls-EM är runt hörnet. Om cirka sju månader ska Europas bästa herrlandslag krönas i ett av världens mest fotbollstokiga länder, nämligen Tyskland. Många minns hur fotbolls-VM 2006 i Tyskland blev en folkfest för alla - nu väntar en ny upplaga av fyllda läktare och underhållande fotboll.

Vem utses till europamästare i fotboll sommaren 2024? Är det de regerande mästarna Italien eller vinner England sin första EM-titel någonsin? Det är viktigt att inte heller glömma bort storfavoriterna Frankrike med Mbappé i spetsen och värdnationen Tyskland som suktar efter revansch med tanke på de senaste årens resultat. Oavsett vad kommer fotbolls-EM att bjuda på enormt mycket dramatik och ett starkt fotbollsminne för livet.

Grupperna är lottade och Tyskland spelar öppningsmatchen mot Skottland den 14 juni på Fussball arena i München, finalen spelas på Olympiastadion i Berlin den 14 juli.

Grupp A: Tyskland, Ungern, Skottland, Schweiz
Grupp B: Spanien, Albanien, Kroatien, Italien
Grupp C: England, Danmark, Slovenien, Serbien
Grupp D: Frankrike, Österrike, Nederländerna, Polen/Wales/Finland/Estland
Grupp E: Belgien, Rumänien, Slovakien, Israel/Bosnien-Hercegovina/Ukraina/Island
Grupp F: Portugal, Turkiet, Tjeckien, Georgien/Grekland/Kazakstan/Luxemburg


Vill du att ditt varumärke ska associeras med fotbolls-EM 2024?

TV4 delar sändningarna i Sverige med SVT. För att boka synlighet under mästerskapet, prata med din säljkontakt på TV4 eller mejla till saljavdelningen@tv4.se. Här nedan är tidsplanen för hur TV4 släpper reklam- och sponsorskapserbjudanden kring fotbolls-EM.

  • 20 december: TV4:s erbjudande till UEFAs partners (förköpsrätt i 30 dagar)
  • 22 januari: TV4:s erbjudande till marknaden
  • 6 mars: Bokningen öppnar
  • 4 april: Bokningen stänger