Skip to main content

Nyhet  

TV4 kliver in som sponsor till Guldägget, Young Lions Sverige och Roygalan

Sedan flera år tillbaka har TV4 en nära relation till Sveriges Annonsörer, bland annat som huvudsponsor för 100-Wattaren och genom Cross Media Measurements och Effektinitiativet. Nu är det klart att TV4 även startar ett samarbete med Sveriges Kommunikationsbyråer och Film- och tv-producenterna genom att gå in som kategorisponsor för Längre filmer i tävlingen Guldägget, som huvudsponsor för Young Lions Sverige och som kategoripartner i Roygalan för priset Årets bästa reklamfilm.

Från och med hösten 2020 stärker TV4 sin relation med flera stora branschorganisationer. Tidigare har TV4 haft ett nära samarbete med Sveriges Annonsörer men kommer framöver även att jobba närmare Sveriges Kommunikationsbyråer och Film- och tv-producenterna genom att gå in som sponsor till Guldägget, Young Lions Sverige och Roygalan.

- Vi ser ett stort värde i att lyfta fram och belöna kreatörer och annonsörer som lyckas med det där extra – att med ett gediget hantverk både beröra och få en god effekt av sina reklamkampanjer. Som mediehus ser vi även ett stort värde i att kroka arm med de stora branschorganen för att vi tillsammans ska kunna driva stora och viktiga frågor som berör hela mediebranschen, säger Malin Häger, försäljningsdirektör reklam Norden, TV4 Media.

Linda Nilsson, vd Sveriges Kommunikationsbyråer, kommenterar:

- Vi är superglada för att vi tillsammans har landat i det här samarbetet. Till våren är det återigen dags att belöna den bästa kommunikationen som har gjorts under året. Att TV4 jackar in i Sveriges största och äldsta kreativitetstävling som har 60-års jubileum 2021 känns hundra procent rätt och kul.

Cornelia Opitz, ordförande i Film & tv-producenternas reklamfilmssektion, fortsätter:

- Vi på Film & tv-producenterna är så glada för det här samarbetet! Roygalan handlar om att hylla och belöna bra, kreativ och kvalitativ reklamfilm med ett gediget hantverk, så för oss passar samarbetet med TV4 som hand i handske.