Skip to main content

Event  

TV4 lanserar en förlängning av TV4 Growth och välkomnar Kjell A Nordström som gästspelande moderator

Förra våren lanserade TV4 ett nytt digitalt B2B-forum under TV4 Growth som sedan dess har sänts kontinuerligt via TV4 Play. Nu lanseras en förlängning av programmet som går under namnet TV4 Growth Executive Talks.

I TV4 Growth Executive Talks bjuds ledare inom näringslivet in till samtal om möjligheter och utmaningar inom deras respektive bransch. Malin Häger, försäljningsdirektör reklam Norden på TV4 Media och moderator för TV4 Growth, leder de första avsnitten och välkomnar sedan Kjell A Nordström som gästspelande moderator.

- Med TV4 Growth Executive Talks hoppas vi kunna bjuda tittarna på en djupare förståelse för hur företagsledningar resonerar i dagens föränderliga affärsklimat. Att dessutom få välkomna Kjell A Nordström, som är en av våra främsta forskare inom den globala marknaden och multinationella företag, känns otroligt tryggt. Jag är övertygad om att han, med sin erfarenhet och nyfikenhet, på ett skickligt sätt kommer att föra intressanta dialoger och utforska de lösningar som ledningsgrupper diskuterar för att öka sin konkurrenskraft på morgondagens marknad, säger Malin Häger, försäljningsdirektör reklam Norden, TV4 Media.

Kjell A Nordström inför sin medverkan:

- Tio år på tio veckor. Så kan man sammanfatta våren 2020. Plötsligt blev det 2030. En ny tid. Det är den tiden vi tillsammans ska kartlägga i TV4 Growth.

I det första avsnittet gästas Malin Häger av Claes Jerveland, vd och koncernchef för Volkswagen Group Sverige. Se avsnittet på TV4 Play.