Skip to main content

Nyhet  

TV4 och C More fortsätter samla Sverige med hösten och vårens nyheter

Under en livesänd Screening presenterade TV4 och C More idag kommande höjdpunkter för hösten 2020 och våren 2021. David Hellenius med gäster berättade om helt nya program och satsningar på engagerande nyheter, storslagen underhållning, direktsänd sport och högklassigt drama. Bland annat lanserades det känslofyllda nya formatet Återskaparna med programledarduon Erik Haag och Lotta Lundgren, och ett helt nytt matlagningsprogram där Benjamin Ingrosso bjuder gäster på sina favoriträtter. Ingrosso bjöd också på musikaliska smakprov från årets upplaga av Så mycket bättre, tillsammans med Loreen och Silvana Imam. Dessutom avslöjades panelen i det kommande programmet Masked Singer Sverige.

C More fortsätter också att samla familjen med nya satsningar som serien LasseMajas Detektivbyrå och Robssons i den helt nya genren ”robcom”. Under det kommande året visas sport i världsklass i form av bland annat landslagsfotboll från UEFA Nations League och fotbolls-EM. Dessutom visas världens största klubblagsturnering i fotboll, UEFA Champions League, från och med hösten 2021.

– TV4 och C More fortsätter samla Sverige med fantastiska tv-upplevelser i höst och under nästa år. De höjdpunkter vi presenterar idag innehåller en stor bredd, och det känns extra roligt för TV4 att som nybliven 30-åring ta sig an tv-hösten med den starkaste septembermånaden sedan 2004, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör på TV4 och C More.

Läs mer här

 

Senaste nyheter