Skip to main content

Nyhet  

TV4 och C More sänder UEFA Champions League med start 2021

TV4 och C More har köpt de exklusiva rättigheterna till UEFA Champions League i både Sverige och Finland för perioden 2021-2024.
- Det här handlar om världens bästa turnering i världens största sport. Vi är enormt stolta över att kunna erbjuda UEFA Champions League till våra användare. Det är en sporthändelse som vi vet kommer att locka stort intresse och samla en stor publik, säger Casten Almqvist, vd på TV4 Media.

TV4 och C More stärker nu sitt sportutbud ytterligare med världens främsta klubblagsfotboll. Turneringen med de absolut bästa lagen från Europas ligor kommer att sändas exklusivt på C More och TV4 från och med hösten 2021.

- UEFA Champions League har länge stått högst på vår önskelista över sporträttigheter. Den här satsningen är ett första exempel på hur vi på TV4 Media nu med Telia som ägare ytterligare lyfter ambitionerna att skapa Sveriges bästa TV-upplevelser, säger Casten Almqvist, vd på TV4 Media.

UEFA Champions League är ett av världens starkaste sportvarumärken. Rättigheten innehåller samtliga matcher från UEFA  Champions Leagues så som playoff, gruppspel och slutspel, inklusive finalen.

TV4 och C More kommer också att sända UEFA Super Cup, som spelas mellan UEFA Champions League-vinnaren och UEFA Europa League-vinnaren, samt ungdomsturneringen UEFA Youth League. Sport är en attraktiv del av det totala utbudet hos TV4 och C More och det finns ett stort intresse för både internationell och nationell sport bland kunder och användare.TV4 och C More visar redan fotboll i internationell toppklass och har också exklusiva rättigheter till Sveriges bästa hockeyliga, SHL, ända fram till våren 2024.

 

Senaste nyheter